CAN MERCADER FESTIVAL 19

Enlaces:

Datos del Concierto


CAN MERCADER FESTIVAL 19

El sábado 13 de julio de 2019 a las 19 horas se celebrará en Cornellá el Can Mercader Festival 19. El festival es gratuito y apto para todos los públicos, con 2 escenarios y 8 grupos: CRISIX encabezan el cartel muy bien acompañados de SEEK ´EM ALL , DAERIA, JOLLY JOKER , 11 BIS , SCAPE LAND , WORTH y THY OMEN

Precios populares en la barra , zona de merchandising de los grupos y los stands solidarios de Tatuadores por la paz , Hardcore Hits Cancer, Hell Awaits Metal Bar, Rockschool Barcelona y Metal Hand 

Localización :
Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat
Cómo llegar con transporte público :
METRO L5 – GAVARRA – FUNCIONA LAS 24 HORAS FGC – ALMEDA

 

Organitzat des de 1998 per l’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona el seu objectiu va ser crear un lloc on tinguin cabuda les diferents formes d’expressió artística dels joves i alhora que el públic pogués gaudir gratuïtament de la música, teatre, etc .
Des 2014 CMF va tenir una nova embranzida amb un canvi de gestió i es va apostar per la música rock en totes les seves variants, tenint un reconegut i notable èxit any rere any.
El cartell
CMF ’19 se celebrarà el dissabte 13 de juliol de 2019 en el marc incomparable del Parc de Can Mercader de Cornellà, comptarà amb dos escenaris el que garanteix la mínima espera entre bandes amb entrada gratuïta. Així mateix el servei de barres menjar i marxandatge de bandes serà ràpid de qualitat i amb preus populars.

Datos del concierto:

Fecha/Hora
13/07/2019
19:00

Ubicación
https://goo.gl/maps/b19xjaGZMGkJYRGJ9
PARC DE CAN MERCADER
CORNELLÀ DE LLOBREGAT - BARCELONA

Cargando mapa....

Pincha sobre el nombre de la sala para más info y conciertos programados
Si quieres añadir un evento pincha aqui
Consulta nuestra Agenda de Conciertos

Cronica

Fotos

Comparte:

COMENTARIOS